Beje pc Pentium 4,5,6
Nese dikush eshte i interesuar qe te beje te duket PC i tij si pentium 5,6,7...
E keni parasysh kur klikojm me te djathten e mausit mbi MyComputer/Properties/General

Kemi nje emer te ketij lloi
Shembull: Intel pentium (R) 4 3.000 Ghz

Ja ku e keni genjeshtren per ta ndryshuar ate
Shkojme duke naviguar sipas hapave me poshte:

Start/Run/Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE/HARDWARE/DESCRIPTION/System/Cen tralProcessor/O/

Shko te ProcessorNameString dhe ndroje emrin ne cfare te kesh deshire

Na falni nese e ka dit najkush qita per me ba PC 5,6,7 e sa dush besoj qi kesh i qart


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your message:
Hacker
 
Advertisement
 
Lajmet e Fundit
 
 
<bgsound src="yourmusic.mid">
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=