Lesho Kamerën rrejshme

Shkarko: SplitCam   By: Taly-Hack   Work 100%
Status: No Virus

http://pcauthorities.com/images/reviews/splitcam-screen.jpg
   (Shkarko)
Download.png Download Logo image by cade_foster
Nese keni deshir me i shlu dikuj camer te rrejshme,
Ki program sherben per me i shlu dikujt camer te rrejshme ne msn.
e mer naj video pi ne youtube e converton ne "avi*mpg*data*mpeg*mp2.
kur ta downloadoni mrenda e keni ni video cka e kam xhet un dhe e convertume osht mundeni edhe at me perdor.
dhe e cesl Splitcam/cliko ati ku shkrun Video dhe e shlon ati videon cka e ke dhe ja shlon ne msn cameren te del aj video clipi.
Hajt met mira.


Download: YoutubeGet     Kjo sherben per me marr videon prej jutubes per mja lshu dikujna n ' kamer.

buttonTool.gif download image by forsharedAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your message:
Hacker
 
Advertisement
 
Lajmet e Fundit
 
 
<bgsound src="yourmusic.mid">
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=